HunniaBooks - Magyar konyvesbolt - Hungarian Bookstore 
HunniaBooks.com
KÖNYVEK
Books
HANGOSKÖNYV
Audiobooks
ÉNEK / ZENE
Songs / Music
FILM
Movies
JÁTÉK
Toys
Catalog | View Cart | Check Out | Contact Us


Search


Cipelő cicák a cirkuszban

Berg Judit
Gyermek- és ifjúsági könyvek > Mesekönyvek


$18.00

A három Cipelő, Cirő, Pepe és Lőri legnagyobb meglepetésére felbukkan egy titokzatos új szereplő. Szürke bundáján sárga csíkok vannak, farka végén ezüst és arany gyöngyök, napszemüveget visel, a neve Zserbó... Vajon barátságos, vagy ellenséges az új cica? Ha elkísérjük a Cipelőket a balatoni strandra vagy a vándorcirkuszba, mindenre fény derül.

A sorozat harmadik részében fagyizó mobiltelefonokkal, a világhírű Fregoli Nagycirkusz művészeivel és magával a Mikulással és krampuszaival is találkozhatunk. Sőt, még azt is eláruljuk, a cicák és a krampuszok bizony összeakasztják a bajszukat...

Sorozat: Cipelő cicák
Oldalszám: 56
Méret[mm]: 244 x 218 x 11
Súly[g]: 430
Kiadó: Pozsonyi Pagony Kft.
EAN: 9786155023187
Raktári kód: 100731


Cipelő cicák a városban (KIS ALAKÚ)

Berg Judit
Gyermek- és ifjúsági könyvek > Mesekönyvek > Mai mesék


$15.00

A Cipelő cicák apró kis játékcicák: testük tarkabarka, farkuk végén színes gyöngyök himbálódznak. Pont elférnek egy gyerek markában, gazdáik mindenhová magukkal cipelik őket. A felnőttek csak ennyit látnak. De a gyerekek tudják, hogy a cicák ennél sokkal többre képesek! Csak csettintenek egyet a farkuk végével, és hihetetlen csodák történnek: maguktól elindulnak a játéklovak, lilára és kékre váltanak az utcai jelzőlámpák, eltűnnek a tányérról az otthagyott kenyérhéjak... Hát még, amikor a gyerekek a játszótérre, az állatkertbe vagy éppen a kirakodóvásárba cipelik magukkal a három rosszcsontot!

Sorozat: Cipelő cicák
Oldalszám: 56
Súly[g]: 278
Kiadó: Pozsonyi Pagony Kft.
EAN: 9789634103646
Raktári kód: 101539


Cipelő cicák - A hátizsákban (KIS ALAKÚ)

Berg Judit
Gyermek- és ifjúsági könyvek > Mesekönyvek > Mai mesék


$15.00

A négy városi mese után négy igazi kirándulós történet: Lili, Marci és Dorka, no és természetesen a három gézengúz kiscica, azaz a Cipelők ezúttal az erdőben kalandoznak. Téli szánkózás és hóemberépítés, tavaszi kirándulás a patakparton, sátorozás nyáron a szabad ég alatt, makkcsata az őszi fák között. És persze sok-sok csíny, izgalmas fordulat, lovagi torna, meglepetés. Még a hóember nagytestvére is előcammog a fák közül, hogy segítsen bajba került kisöccsének. Már csak az a kérdés, hogy működik-e a cicavarázs, ha Cipelők farka vége ragad a fekete sártól?

Sorozat: Cipelő cicák
Oldalszám: 56
Súly[g]: 278
Kiadó: Pozsonyi Pagony Kft.
EAN: 9789634103653
Raktári kód: 101538Catalog | Return Policy | Privacy Policy | About Us | | Contact Us

©2019 Hunnia Marketing